320x132a

INDUSTRIELL LASER RENS

Høyteknologiske løsninger, global innovasjon og kompetanse med fokus på miljøvennlig utførelse

BlueStream Laser Scandinavia er et selskap sammensatt av entusiaster som er klar over det, at ny teknologi gir nye muligheter.
Vi er lidenskapelig opptatt av høyteknologiske løsninger, global innovasjon og kompetanse med fokus på miljøvennlig utførelse. Våre ingeniører er involvert i bredt forstått materialteknologi som er avgjørende for å skape en bærekraftig utvikling av løsninger og sammen med våre partnere er vi overbevist om at
LASER RENS ER FREMTIDEN.

Vi løser utfordringer relatert til overflatebehandling, teknisk rengjøring, samt restaurering og vedlikehold av kulturarven, som eldre historiske bygninger, skulpturer og gravminner, monumenter innen maleri, skulptur, arkitektur og teknologi. Takket være laserrensing er vi i stand til å oppnå et usammenlignbart bedre resultat enn ved bruk av tradisjonelle metoder.
Den moderne laser teknologien fjerner overflatebelegg, rust, salt og andre urenheter med en veldig kraftig laserstråle, uten fysisk kontakt med underlaget som garanterer at overflaten ikke blir slipt eller skadet. Metoden er miljøvennlig, sikker, skånsom og desinfiserende for alle overflater, ingen kjemikalier eller sandblåsing er nødvendig. Laser er tørt og rent, etterlater ikke sekundært avfall og er sikker til å bruke.

Vår oppgave er å sikre deg som kunde produkter og vedlikeholdstjenester av høyeste kvalitet, og vi har den nødvendige kunnskapen, erfaringen og teknologien til å gjøre det.